Nieuws

Leerkracht voor OBS de Eendracht

Vacature op OBS De EendrachtObs De Eendracht is een kleinschalige school met combinatiegroepen. Wij zijn op zoek naar een leerkracht die op donderdag en vrijdag onze groep 7-8 wil begeleiden. Heb je affiniteit met thematisch werken en meer werken vanuit de doelen dan vanuit een methode dan ben je op de Eendracht op de goede plek.

Er is voor deze functie een functiebeschrijving LB beschikbaar.

Wij zoeken een leraar die:

 • Het leren bewust, beredeneerd en betekenisvol organiseert met de kennis die het kind al heeft als uitgangspunt;
 • Doelgericht werkt en op een natuurlijke manier omgaat met verschillen;
 • Hoge verwachtingen heeft van ieder kind, zichzelf en het team;
 • Kansen en mogelijkheden ziet;
 • Een onderwijsbevoegdheid heeft.

Wij bieden:

 • Een leuk team dat voortdurend in beweging is en het beste met ieder kind voor heeft;
 • Fijne betrokken ouders die achter de school staan;
 • Een goed pedagogisch klimaat.

Inschaling in schaal 10 (LB), trede afhankelijk van relevante werkervaring in het onderwijs. Heb je interesse in deze functie stuur dan je motivatiebrief en CV naar mevrouw Jolanda Wedage, directeur obs De Eendracht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je contact op nemen met mevrouw Wedage, via haar emailadres of telefonisch 0113-320090.

Meer informatie is te vinden op www.eendracht-hansweert.nl 

Vacature directeur OBS De Reigersberg

VacatureReigersbergIn de gemeente Reimerswaal staat midden in Rilland een fijne dorpsschool met een kleine 50 leerlingen, waar op dit moment een interim-directeur de leiding heeft.  De leerlingpopulatie is divers en vraagt om zowel een aanpak op excellente leerlingen als een aanpak op leerlingen die iets extra’s nodig hebben. De school blinkt uit in maatwerk, oog (en oor) voor de kinderen, heeft een hoge ouderbetrokkenheid en de ruimte in en om de school is prachtig. Ben jij een directeur met ervaring die met de school de ingezette koers vasthoudt en de school weer een stap verder brengt? 
 
Wij zijn op zoek naar een directeur die:
 • Daadkrachtig, besluitvaardig, proactief en ambitieus is;
 • Richting geeft aan het onderwijsproces gebaseerd op een sterke onderwijsinhoudelijke visie en samen verder bouwt aan het vormgeven van die visie in de praktijk, waarbij hij/zij delegeert en teamleden verantwoordelijkheid geeft voor het onderwijs en de organisatie;
 • Standvastig is, zicht heeft op de ontwikkelingen binnen het onderwijs, een goede portie ervaring heeft in onderwijsinhoudelijke zaken en kwaliteitszorg;
 • Transparant en verbindend is en daardoor het pedagogisch klimaat behoudt waarin kinderen, ouders en team zich gewaardeerd en gekend voelen;
 • Een coachende leiderschapsstijl hanteert en zorgdraagt voor een lerende organisatie, waarbij hij/zij de professionele cultuur van het team samen met hen verder begeleidt en versterkt en personeelsleden aanstuurt en hen helpt bij hun ontwikkeling;
 • Zijn/haar rol neemt in samenwerking met partners in de brede school en de gemeente en kennis heeft van bedrijfsprocessen passend bij een brede school.
Wat bieden wij
 • Een kleine school waar het makkelijk schakelen is;
 • Een team en ouders die er samen voor willen gaan;
 • Ondersteuning vanuit het stafkantoor van Stichting SOM;
 • Goede overdracht vanuit de werkzaamheden van de interim-directeur;
 • Ruimte om te bepalen welke taken naast het directeurschap opgepakt kunnen worden binnen de stichting; 
 • Inschaling conform CAO PO.
Solliciteren kan door middel van het sturen van je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Evelien Franken, College van Bestuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Evelien Franken, tel 0164-235225.
De sluitingsdatum is 8 juli 2024. Sollicitatiegesprekken worden na de zomervakantie (vanaf 19 augustus) gehouden. 

Per direct leerkrachten en vervangers gezocht!

Stichting SOM heeft diverse vacaturesOp zoek naar een baan in het onderwijs in de regio Bergen op Zoom, Dinteloord of Zeeland? Stichting SOM zoekt diverse leerkrachten. Zowel als invalkracht waarbij je rouleert tussen diverse scholen, als docenten voor op een vast plek. Interesse of meer weten? Neem contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Adres Stichting SOM

Bezoekadres:
Rijtuigweg 12
4611 EL Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 235225
Mail:: secretariaat@stichtingsom.nl 

Postadres:
Rijtuigweg 12
4611 EL Bergen op Zoom

KvK-nummer: 20136591
RSIN-nummer: 818763681

LinkedinLogo

Over Stichting SOM

Stichting SOM (Samen Onderwijs Maken) vormt de overkoepelende organisatie voor Openbaar Onderwijs met vier basisscholen in de regio West-Brabant en vijf basisscholen in de gemeente Reimerswaal, Zeeland.

Het bestuursbureau is gehuisvest in Bergen op Zoom en ondersteunt het bestuur, de schooldirecties en andere geledingen bij de ontwikkeling en de uitvoering van het beleid van Stichting SOM.

Privacybeleid